Puutarhaenkelit kesä 2010

Puutarhaenkelit laskeutuvat Marjamäen Pajutilalle kesäkuun alussa. Pihapiirin täyttävät pienet pulleat cupidot eläinystävineen, hartaat suojelusenkelit, juhlavat voitonenkelit, kauniit kukkaisenkelit, enkelien puhallinorkesteri sekä monet muut hurmaavat hahmot. Enkelit majoittuvat paviljonkeihin, käyvät tervehtimässä ankkoja ja lampaita, pikkuenkelit lennähtävät myös puotiin ja puotikahvilaan.

Korkealaatuiset enkelifiguurit ovat huolella ja rakkaudella valmistettuja. Jokainen malli on erittäin yksityiskohtaisesti käsintehty ja myös käsin maalattu. Kasvot ja keho ovat kaunismuotoiset ja silmät ilmeikkäät.

Enkelit on valmistettu hyvälaatuisesta, painavasta hartsista, jonka iskunkestävyys on lujempi kuin keramiikalla. Väri on antiikinvalkoinen. Enkelit on tarkoitettu sekä sisä- että ympärivuotiseen ulkokäyttöön: ne ovat veden- ja pakkasenkestäviä -20C asti. Kaikki esillä olevat enkelit ovat myytävänä.

Puutarhaenkeli on puutarhan ja pihamaan katseenvangitsija, ihana lahja ystävälle tai hääparille, hyvä tupaantuliainen, lahja kevään ja kesän puutarhajuhliin tai kaunis vieminen mökkivierailulle.

Tule Pajutilalle löytämään oma siivekkääsi!

Näyttelyn kuvagalleria

Takaisin